BrewDog Hello My Name Is Aune

Hello My Name is Aune is our toast to the belief Norway has shown in BrewDog, and to the integral role Norwegians have played in the global fight against bad beer. This beer is a hoppy assault on the tastebuds, a brilliant testimonial of everything a Double IPA can be. I’m certain we can get Aune Sand to switch his champagne swigging for a pint of this.”

-James Watt, Cofounder Brewdog

 

Smaksnotat:

Dyp gul i fargen, med aroma av jorbær, sitrus, urter og noe søtpreg fra malt. Fint balansert på smak, med et frisk preg av jorbær og sitrus. Lang og balansert avslutning med markant humlebitterhet.

Tilgjengelig fra:
november 2017
Alkohol:
8,2%
Varetype:
Øl
Land:
Skottland
EPD nr:
0000000
Cuveco nr:
8002653
Vinmonopol nr.:

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.

Klikk her for mer informasjon

Produsentinformasjon:

Brewdog

Balmacassie Industrial Estate, Ellon, Aberdeenshire, AB41 8BX Scotland.

Brewdog ble etablert i 2007 av de tre kompisene James Watt, Martin Dickie og hunden Simcoe. De hadde sett seg lei på det kommersielle ølet som var å oppdrive i Skotland og startet med hjemmebrygging i garasjen. Med inspirasjon fra amerikanske ølbryggeri, laget de rike humle-drevene øl som raskt slo an. De to kameratene fikk tidlig problemer med å møte etterspørselen og uten annen sikkerhet enn en god ide, gikk de til banken for å låne penger. Lånet ble innvilget, bryggeriutstyr kjøpt og resten er historie. I 2012 vokste de ut av bryggeriet i Fraserburgh og åpnet et større produksjonsbryggeri finansiert gjennom ”equity for punks”programmet. I 2017 åpner også et søsterbryggeri i Columbus, USA. Brewdog er i dag skottlands største uavhengige bryggeri og fortsetter å utfordre og utvikle kjente ølstiler og teknikker.