Ægir Natt Imperial Porter KK

Dette ølet høver alltid til kalde og mørke kveldar, og prøv gjerne med mørk sjokolade, eller til din favoritt dessert. Serveringstemp 10-12 C.

Smaksnotat:

Svart på farge. Tiltalende med preg av mørkt malt, kaffe og lakris. Fyldig og rik, fint preg av sjokolade, ristet malt, kaffe og humle

Alkohol:
10%
Volum:
20
Varetype:
Øl
Type:
Porter
Land:
Norge
EPD nr:
4524757
Cuveco nr:
8002147
Vinmonopol nr.:
Til salg gjennom:
Kun tilgjengelig for HoReCa

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.

Klikk her for mer informasjon

Produsentinformasjon:

Ægir Bryggeri

Flåmsbrygga, 5742 Flåm

Ægir Bryggeri er et håndverksbryggeri som holder til mellom fjord og fjell i fagre Flåm. De brygger et mangfold av typeriktige ølsorter, utforsker stadig nye smaker og er opptatt av å lage godt øl til alle typer mat. Bryggeriet ble etablert i 2007 og har navn etter jotunen Ægir fra norrøn mytologi – i følge allfader Odin den beste ølbryggaren i verden. Siden starten med pub og bryggeri i ett, har etterspørselen etter Ægir-øl skutt i været i hele landet, samt i eksportmarkeder som Sverige, England og USA. I 2012 utvidet Ægir med et nytt produksjonsbryggeri (kapasitet på opptil to millionar liter i året) og de har også et lite brenneri der de lager edle dråper i små og smakfulle parti. Oppskriften de følgjer, er like fullt den samme som alltid; friskt fjellvann, gode råvarer og sikker sans for de små detaljene som hever smaken.