Ægir Bryggve Blonde Ale

Du får ikkje godt øl utan godt korn. Dette friske og fruktige brygget er difor tileigna Bryggve – fruktbarheitsguden for korn i norrøn mytologi. Ølet er gyllent og lettdrikkeleg, har mjuke, fine malttonar og ein aroma av sitrus og solmoge korn. Bryggve Blonde Ale er ei leskande smaksoppleving i seg sjølv – og perfekt som partnar for pizza, sjømat, salatar og lyst kjøt. Tilrådd serveringstemperatur 4-8°C.

Smaksnotat:

Middels dyp gyllen. Aroma med preg av mellommørkt malt, urter og litt blomst. Maltpreget og fruktig, innslag av urter og blomst.

Alkohol:
6%
Volum:
0.33
Varetype:
Øl
Type:
Blonde Ale
Land:
Norge
EPD nr:
4605333
Cuveco nr:
5417502
Vinmonopol nr.:
Til salg gjennom:
Vinmonopolet

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.

Klikk her for mer informasjon

Produsentinformasjon:

Ægir Bryggeri

Flåmsbrygga, 5742 Flåm

Ægir Bryggeri er et håndverksbryggeri som holder til mellom fjord og fjell i fagre Flåm. De brygger et mangfold av typeriktige ølsorter, utforsker stadig nye smaker og er opptatt av å lage godt øl til alle typer mat. Bryggeriet ble etablert i 2007 og har navn etter jotunen Ægir fra norrøn mytologi – i følge allfader Odin den beste ølbryggaren i verden. Siden starten med pub og bryggeri i ett, har etterspørselen etter Ægir-øl skutt i været i hele landet, samt i eksportmarkeder som Sverige, England og USA. I 2012 utvidet Ægir med et nytt produksjonsbryggeri (kapasitet på opptil to millionar liter i året) og de har også et lite brenneri der de lager edle dråper i små og smakfulle parti. Oppskriften de følgjer, er like fullt den samme som alltid; friskt fjellvann, gode råvarer og sikker sans for de små detaljene som hever smaken.